luchtwater

Het ontstaan van Natuurlijk Dineren in Giethoorn

Na een succesvolle samenwerking in het voorjaar van 2013 tussen vier horecabedrijven met de eerste Restaurant 3-Daagse in Giethoorn, proefden de organisatoren als snel dat deze samenwerking naar meer smaakte.

nieuw

Mede dankzij het enthousiasme van onze gasten werden er meer culinaire evenementen op de kaart gezet! De denktank ging dus aan de slag!

In vele dorpen en steden kent men wel een culinair evenement waar diverse horeca zich presenteert. Ook wij zaten te brainstormen hoe wij Giethoorn met haar prachtige natuur culinair op de kaart konden zetten. Na veel praten en sparren kwamen wij op het evenement Natuurlijk Dineren!

Een evenement waar meerdere aspecten samen komen:

  • Heerlijk eten
  • Samenwerking horecabedrijven
  • Gerechten uit de nabije omgeving
  • Natuurlijke producten
  • Gezelligheid
  • Rondvaren in de natuur
  • Borrelen
  • én natuurlijk het beleven van eten in de natuur!

Wij wensen u veel plezier tijdens 1 van onze culinaire tochten in Giethoorn. 

Uitbaters van Grandcafé Fanfare, Restaurant 't Achterhuus, Brasserie De Pergola & Café-restaurant De Sloothaak


 

Deelnemers

achterhuus.fw

pergola

desloothaak

Logo fanfare